CODELESS LOST DE MEEST COMPLEXE LEGACY UITDAGINGEN OP MET HUN UNIEKE SOFTWARE

KLANT

Codeless

manaGed services

Managed Kubernetes

branche

Softwareontwikkeling

INLEIDING

Over Codeless

Codeless is een softwareontwikkelaar en de bedenker van Slim Software Nabouwen. Met een team van meer dan 100 gedreven IT-professionals en eigen ontwikkelde en gespecialiseerde software adviseert en ondersteunt het bedrijf organisaties met unieke onderscheidende bedrijfsprocessen en complexe software uitdagingen.

UITDAGING

In de zoektocht naar een partnership met een IT-bedrijf dat ervaring heeft in het leveren van hoogwaardige cloudinfrastructuren kwam ACC ICT in beeld. Paul Bijleveld, Managing Director bij ACC ICT, legt uit wat de reden voor hem was om dit partnership aan te gaan:

Allereerst is er een hele goede DNA-match tussen de organisaties. Beide organisaties zijn familiebedrijven en ontlenen hun bestaansrecht uit; het in gesprek gaan en blijven met klanten én daarnaast vooral; heel hard werken! Een ander belangrijk aspect is de match op het gebied van innovatie. Codeless is een innovatieve organisatie die nieuwe technieken in een vroeg stadium adopteert, dat sluit heel mooi aan op onze continue zoektocht naar vernieuwing en optimalisatie. We houden elkaar scherp, dit biedt klanten de best mogelijke oplossingen op basis van de nieuwste technieken. Daarnaast vind ik het bijzondere van Codeless dat zij met hun unieke aanpak in staat zijn de meest complexe legacy uitdagingen op te lossen voor organisaties die hier al lang mee worstelen.”

VOORDELEN VOOR KLANTEN VAN CODELESS

Bij de selectie van een cloudpartner is nadrukkelijk de klant van Codeless centraal gesteld. De voordelen van dit partnership leidt tot snellere implementatietijden van de software en de zekerheid dat de continuïteit en veiligheid van de cloudomgeving altijd in goede handen is bij een partij die hier volledig in gespecialiseerd is. Mike Sier, Commercieel Directeur bij Codeless vult aan:

Op lange termijn zullen onze klanten profiteren van lagere total cost of ownership, betere schaalbaarheid en flexibiliteit, en toegang tot de nieuwste innovaties die wij samen met ACC ICT brengen.”

oplossing

Vanaf het begin van de samenwerking is gekozen voor een zeer duidlijke rolverdeling waarbij de eindklant altijd centraal staat. Paul Bijleveld, licht de rolverdeling verder toe:

“Codeless richt zich op het ontwikkelen en moderniseren van innovatieve softwareoplossingen voor haar klanten en ACC ICT richt zich op het beheer van de onderliggende cloudinfrastructuur inclusief security. Samen zorgen we voor een soepele integratie van software en infrastructuur”.

Sier voegt hier aan toe: “In deze samenwerking is het voor ons belangrijk dat onze klanten centraal staan. Als een klant een vraag heeft over de onderliggende infrastructuur, dan hoeft dat niet via Codeless te gaan, maar staat hij meteen in contact met de specialisten van ACC ICT. Zo houden we de lijnen kort en duidelijk”.

BENIEUWD HOE WIJ JOUW
IT-INFRASTRUCTUUR

verder kunnen professionaliseren?

SAMENWERKING

De samenwerking en duidelijke rolverdeling bevalt beide partijen goed. Sier licht toe:

“We zijn allebei zeer tevreden over onze samenwerking. Door onze gecombineerde expertise kunnen we klanten een compleet pakket van software- en infrastructuurdiensten aanbieden, wat leidt tot hogere klanttevredenheid en groei voor beide bedrijven. Het partnership stelt ons in staat om grotere en complexere projecten aan te nemen, hierdoor wordt ons marktbereik vergroot.”

Het bijzondere van Codeless is dat zij met hun software de meest complexe legacy uitdagingen oplossen
Paul Bijleveld, Managing Director bij ACC ICT

RESULTAAT

Het partnership tussen ACC ICT en Codeless heeft geleid tot een versnelde implementatie bij klanten. Bijleveld legt uit:

“Door je als bedrijf te focussen op hetgeen je goed in bent kan je de processen steeds verder optimaliseren. Zowel de uniforme uitrol van de software als het beheren van het gehele cloudplatform is gestandaardiseerd waardoor een implementatie veel soepeler en voorspelbaarder verloopt dan voorheen. We merken dat de mensen van Codeless en ACC ICT elkaar makkelijk weten te vinden. Dat bevordert de samenwerking en leidt tot een versnelde implementatie bij klanten.”

"Blauwe Achtergrond met Golfjes en USP's