MANAGED
AWS

Maximaliseer je bedrijfsproductiviteit met de kracht van AWS.

Managed AWS bij ACC ICT

In 3 stappen

succes met AWS

1. Ontwerp

We starten met een cloudstrategie die goed aansluit op jouw cloudinfrastructuur en tevens toekomstbestendig is. Ons team van AWS specialisten is vervolgens verantwoordelijk voor het beheer van jouw AWS omgeving.

2. Beheer

Het beheer van de AWS omgeving bestaat onder andere uit onderhoud door middel van  versie-upgrades, security patches en optimalisaties aan je AWS omgeving. Extra nadruk ligt op de veiligheid van de AWS cloud door onze hoge security standaarden.

3. Kostenoptimalisatie

Wij houden grip op je AWS kosten door periodiek op zoek te gaan naar optimalisaties in de AWS cloud die leiden tot kostenbesparingen.

Vertrouwd door deze organisaties

Frontliners
Enable U
Travel Diaries
Doop
Maximise
Bridgefund
Heijmans
eo
NS
BCT
Proprail
Cycloon
GVB
Guidion
Intraffic

WAAROM MANAGED AWS
bij ACC ICT?

Ontdek waarom ACC ICT de juiste partner is voor het beheer van jouw AWS omgeving.

Succesvol migereren naar aWS

Onze AWS specialisten begeleiden je bij het migreren naar AWS, zodat de overgang soepel en zonder onderbrekingen verloopt. We brengen jouw huidige omgeving in kaart, stellen een strategie op en voeren dit vervolgens veilig en gefaseerd uit.

gecertificeerde aws expertise

Onze AWS specialisten houden hun kennis op peil met de juiste certificeringen. Profiteer van hun verregaande kennis en ervaring met andere AWS projecten.

een multidisciplinair team voor jou

Er wordt een cloud native team voor je samengesteld bestaande uit cloud-, security- en netwerkspecialisten met veel AWS expertise.

focus op security binnen aws

Wij hanteren security baselines voor het beheer van AWS. We maken verder aanvullende afspraken in de SLA over: Anti-DDoS, Web Application Firewall, Vulnerability Scanning, Security logging & alerting en Lifecycle Management.

24/7 AWS support & monitoring

Wij leveren 24/7 support en monitoring op jouw AWS omgeving. Daarnaast krijg je bij ons meteen een engineer aan de lijn die je verder helpt bij technische vragen of problemen.

zowel operationeel als strategisch

We bespreken twee keer per jaar samen met jou de gehele cloudinfrastructuur of deze nog steeds toekomstbestendig is. Zijn er veranderingen op komst en hoe spelen we daar op in?

Wij beschikken over de juiste certificeringen

Wij beschikken over ISO 9001, ISO 27001, NEN 7510 en ISAE 3402 type II.

Lees meer over de certificeringen
"Blauwe Achtergrond met Golfjes en USP's

NEEM CONTACT MET ONS OP
over Managed Azure

Persoon toont interesse bij het contactformulier
Marijn Lergner
Lead Engineer

Wil jij volledig ontzorgd worden

in de AWS Cloud?

AWS specialist ACC ICT

Managed AWS geschikt
voor organisaties die...

Behoefte hebben aan een flexibele, schaalbare en betrouwbare cloudoplossing is AWS een prima keuze. De services binnen AWS op het gebied van automatisering, beveiliging, opslag en databases maken het gemakkelijk om de IT-infrastructuur blijvend te optimaliseren.

Veel met Linux en open source-software werken is AWS een goede keuze. AWS is namelijk een open source-gebaseerde cloud en biedt een brede ondersteuning voor verschillende besturingssystemen, databases, programmeertalen en applicaties. Voorbeelden zijn Windows, Linux en Ubuntu.

De komende tijd flink zullen groeien met hun IT-infrastructuur om te voldoen aan fluctuerende vraag naar hun producten / diensten. AWS biedt schaalbare en fleixbiele diensten die organisaties gemakkelijk kunnen gebruiken om hun IT-infrastructuur aan te passen aan de groei van de organisatie.

veelgestelde vragen
over AWS beheer

Wat is Managed AWS?

Managed AWS is een dienst die helpt bij het effectief beheren en optimaliseren van jouw AWS-cloudomgeving. Een team van AWS experts neemt de verantwoordelijkheid voor het ontwerpen, implementeren, monitoren en onderhouden van jouw AWS-infrastructuur.

Waarom AWS beheer laten uitbesteden?

Met het uitbesteden van AWS beheer heb je een heel team met AWS specialisten tot je beschikking die 24/7 support en monitoring leveren. Onze specialisten werken nauw samen met jouw software-ontwikkelaars zodat jouw applicaties altijd en overal veilig beschikbaar zijn.

Is maatwerk mogelijk bij jullie?

Ja, wij werken niet met standaard pakketten. Onze aanpak is specifiek afgestemd op jouw organisatie. Zijn er bepaalde werkzaamheden die je liever zelf doet? Dan kan dat. In een SLA zetten we alle klantspecifieke afspraken voor jou op een rij.

Wat is jullie werkwijze bij een migratie naar AWS?

We starten met een analyse van je huidige omgeving. Vervolgens maken we een ontwerp en voeren dit proces gefaseerd uit. Zodra de migratie is voltooid, beheren wij 24/7 jouw AWS omgeving.

Optimaliseren jullie ook mijn AWS kosten?

Ja, periodiek loopt een cloudarchitect door je AWS omgeving om optimalisaties aan te bevelen die leiden tot een besparing van je kosten in AWS.

Kubernetes specialist ACC ICT