MANAGED
Azure

Jouw Azure omgeving beheerd door een dedicated team van specialisten.

Managed Azure bij ACC ICT

in 3 stappen succes

met jouw Azure Cloud

1. Strategie & Ontwerp

Ons team van Azure specialisten stelt op basis van onze best practices een cloudstrategie op die het best aansluit op de behoeften en uitdagingen van jouw applicatielandschap. Dit geldt voor zowel beheer van je huidige Azure omgeving als een migratie naar Azure hosting.

2. dagelijks beheer

Het onderhoud van de Azure omgeving bestaat onder andere uit het doorvoeren van versie-upgrades, security patches en aanpassingen aan je services binnen Azure. Wij voorkomen incidenten met onze hoge security standaarden en garanderen de continuïteit die jouw applicatielandschap vereist.

3. kosten optimaliseren

Jouw Azure cloud is continu in ontwikkeling en de kosten kunnen daardoor moeilijk voorspelbaar zijn. Om grip te houden op je Azure kosten, worden deze regelmatig door één van onze cloud architecten geanalyseerd om te bepalen of er optimalisaties mogelijk zijn.

Vertrouwd door deze organisaties

Frontliners
Enable U
Travel Diaries
Doop
Maximise
Bridgefund
Heijmans
eo
NS
BCT
Proprail
Cycloon
GVB
Guidion
Intraffic

WAAROM MANAGED AZURE
bij ACC ICT?

Ontdek waarom ACC ICT de juiste partner is voor het beheer van jouw Azure omgeving.

Naadloze migratie naar azure

Onze Azure specialisten begeleiden je bij het migreren naar Azure, zodat de overgang soepel en zonder onderbrekingen verloopt. Samen stellen we een strategie op hoe jij gefaseerd en veilig migreert naar Azure.

24/7 Azure support & monitoring

Ons Azure team levert 24x7 support en monitoring op jouw Azure-infrastructuur. Wanneer je ons belt met een vraag of probleem, heb je direct een engineer aan de lijn die je verder helpt.

focus op security binnen azure

Wij hanteren security baselines voor het beheer van Azure. Daarnaast maken we afspraken over: Anti-DDoS, Web Application Firewall, Vulnerability Scanning, Security logging & alerting en Lifecycle Management.

Gecertificeerde azure expertise

Profiteer van diepgaande kennis en ervaring van onze Azure experts in het ontwerpen, implementeren en beheren van Azure-omgevingen. Onze Azure specialisten houden hun kennis op peil door het behalen van Azure certificeringen.

een multidisciplinair team voor jou

Er wordt een cloud native team voor je samengesteld bestaande uit cloud-, security- en netwerkspecialisten met veel Azure expertise.

strategisch meedenken over je it-omgeving

Elk half jaar vindt er een strategisch overleg plaats met onze teamlead. Hierin kijken we ver vooruit naar de toekomstbestendigheid van je gehele cloudarchitectuur. Periodiek checken we ook je Azure omgeving voor kostenbesparingen.

Wij beschikken over de juiste certificeringen

Wij beschikken over ISO 9001, ISO 27001, NEN 7510 en ISAE 3402 type II.

Lees meer over de certificeringen
"Blauwe Achtergrond met Golfjes en USP's

NEEM CONTACT MET ONS OP
over Managed Azure

Persoon toont interesse bij het contactformulier

"Wij zochten de combinatie van systeembeheer, private cloud, Azure en Kubernetes bij één IT-partner"

Bekijk de klantcase
: Azure specialisten bij ACC ICT helpen bedrijven voor een betere Azure omgeving

Jouw azure omgeving
‍‍volledig ontzorgd

Het optimaal functioneren van jouw applicatielandschap vereist een cloudomgeving die veilig en beschikbaar is, altijd en overal.
Wij begrijpen dat dit een flinke uitdaging is, vooral bij gebrek aan tijd, kennis en vakmanschap.

Ons team van Azure specialisten beschikt over de benodigde certificeringen, kennis en vaardigheden om jouw organisatie te begeleiden bij het selecteren, implementeren en onderhouden van jouw Azure omgeving.

veelgestelde vragen
over Azure

Wat is managed Azure?

Managed Azure is een dienst die helpt bij het beheren en optimaliseren van jouw Azure-cloudomgeving. Een team van experts zorgt voor betrouwbare en goed presterende infrastructuur.

Waarom kiezen voor manAged Azure?

Terwijl jouw team zich focust op software ontwikkelen biedt Managed Azure van ACC ICT professioneel beheer, optimalisatie van kosten, proactief onderhoud en zorgt voor veiligheid en compliancy van jouw Azure omgeving.

wat is jullie werkwijze bij een migratie naar azure?

We starten met een analyse van je huidige omgeving. Vervolgens maken we een ontwerp en voeren dit proces gefaseerd uit. Zodra de migratie is voltooid, beheren wij 24/7 jouw Azure omgeving.

optimaliseren julie ook mijn azure kosten?

Ja, periodiek loopt een cloudarchitect door je omgeving om optimalisaties aan te bevelen die leiden tot een besparing van je kosten in Azure.

Lees meer over kosten optimaliseren in Azure

Is maatwerk mogelijk bij jullie?

Ja, wij werken niet met standaard pakketten. Onze aanpak is specifiek afgestemd op jouw organisatie. Zijn er bepaalde werkzaamheden die je liever zelf doet? Dan kan dat. In een SLA zetten we alle klantspecifieke afspraken voor jou op een rij.

Kubernetes specialist ACC ICT