MANAGED
CI/CD

Geautomatiseerd nieuwe software en updates uitrollen via CI/CD pipelines.

Managed CI/CD bij ACC ICT

CONTINUOUS INTEGRATION

Wij zorgen dat de softwarewijzigingen van jouw softwareontwikkelteams geautomatiseerd geïtereerd worden in één feature of update.

CONTINUOUS DELIVERY

Wij vereenvoudigen en automatiseren het proces om nieuwe features en updates zo efficiënt en consistent mogelijk naar productie te brengen.

CONTINUOUS DEPLOYMENT

Wij bouwen de faciliteiten zodat jij met één druk op de knop nieuwe features en updates door iedere fase van het OTAP-proces kunt leiden, waardoor jouw teams hoog frequent kunnen releasen.

feature branching

Door feature branching maken wij het voor softwareontwikkelteams mogelijk gelijktijdig aan zowel nieuwe versie als updates te werken en deze in willekeurige volgorde naar productie kunnen releasen.

Vertrouwd door organisaties ALS

Frontliners
Enable U
Travel Diaries
Doop
Maximise
Bridgefund
Heijmans
eo
NS
BCT
Prorail
Cycloon
GVB
Guidion
Intraffic

Waarom Managed ci/cd
bij ACC ICT?

toepasbaar op elke cloud

De implementatie van CI/CD is bij ons mogelijk op elke cloudinfrastructuur. Dit kan op zowel een public cloud zoals Microsoft Azure, Amazon Web Services (AWS), Google Cloud Platform (GCP), een private cloud als on premise. Of een combinatie van clouds.

CREËER EEN TESTOMGEVING ON-DEMAND

Geautomatiseerd een testomgeving beschikbaar stellen op basis van de laatste versie van de code én cloudinfrastructuur, dat noemen wij representatief testen. Reken voor eens en voor altijd af met dooddoeners als; 'it works on my pc'.

MULTIDISCIPLINAIR TEAM

Wij stellen een multidisciplinair team ter beschikking. De teamlead fungeert als aanspreekpunt (Single Point of Contact) en stuurt het team aan bestaande uit cloud-, security- en netwerkspecialisten. De juiste expertise in het team en periodiek overleg, zowel strategisch, tactisch als operationeel voor een waardevolle en duurzame relatie.

security by design

Het beveiligen van jouw applicaties in de cloud is een vak apart, vandaar dat er altijd een security specialist onderdeel van het team is. Bij iedere verandering worden de beveiligingsrisico’s in kaart gebracht en gemitigeerd.

MINIMALISEER DE TIME-TO-MARKET

Feature branching door ontwikkelteams parallel aan elkaar nieuwe releases en updates te laten ontwikkelen. De onderdelen worden hierdoor onafhankelijk van elkaar getest en in volgorde van prioriteit doorgerold naar productie. Hierdoor creëren wij dus een extreem korte time-to-market.  

DIRECT BEREIKBAAR

Wij staan 24x7 voor je klaar, onze korte lijnen zorgen ervoor dat je altijd direct in contact gebracht wordt met een specialist die jouw omgeving kent én jouw taal spreekt.

combineren met kubernetes en otap

Haal het maximale uit je ontwikkelproces door je cloudomgeving to ontzorgen met één totaaloplossing bestaande uit: Managed Kubernetes, Managed CI/CD en Managed OTAP.

CERTIFICERINGEN EN TOEZICHTHOUDERS

Wij beschikken over certificeringen zoals; ISO 9001, ISO 27001, NEN 7510 en daarnaast over een ISAE 3402 type II verklaring. Wij zien de eisen op het gebied van wet- en regelgeving als maar toenemen, waardoor steeds meer bedrijven te maken krijgen met de richtlijnen vanuit DNB, AFM en natuurlijk de AVG. Ook Haven Compliance en de Baseline Informatiebeveiliging Overheid (BIO) zijn meer en meer vraagstukken waar onze klanten ondersteuning bij vragen.

Waarom de EO koos voor Managed CI/CD

Bekijk de klantcase
Managed CI/CD specialist ACC ICT

CI/Cd
Efficiëntievoordelen

Managed CI/CD zorgt ervoor dat de nieuwe versies en updates voor jouw software geautomatiseerd de fasen van het OTAP-proces doorlopen. Door de automatisering wordt het proces snel en consistent doorlopen. Softwareontwikkelaars kunnen zich hierdoor beter focussen op het software ontwikkelen en dankzij de hoge releasesnelheid worden kleinere en overzichtelijkere softwarewijzigingen naar productie gebracht. Bespaar kosten door:

Verhoging van je ontwikkelcapaciteit

Verkorten van je time-to-market

Snel, betrouwbaar en consistent nieuwe features en updates ontwikkelen

Parallel ontwikkelen van features en updates

Verhoging kwaliteit van de release naar productie

expertise en ervaring
in beheer en implementatie van pipelines

Wij zorgen dat jouw team het maximale uit het softwareontwikkelproces haalt. Ons CI/CD team staat voor je klaar om de pipelines te ontwerpen, bouwen en optimaliseren. Daarnaast onderhouden wij de pipelines, waarborgen de continuïteit van je applicatie én implementeren nieuwe pipeline-versies. Dit doen wij met de laatste technieken en beste CI/CD tools.

De inzet van geautomatiseerde pipelines garandeert een consistente kwaliteit van je applicatie én geeft je ontwikkelcapaciteit een boost.

Gespecialiseerd in Managed CI/CD - ACC ICT

Maak kennis

met onze

kennis

Wil je meer weten over specifieke onderwerpen? Bekijk onze whitepapers.

Merijn Plaisier
Lead Engineer

Klaar om CI/CD

te implementeren voor jouw ontwikkelproces?