MANAGED
Hybrid Cloud

Ervaar het beste uit twee werelden. Dé oplossing voor organisaties die behoefte hebben aan twee verschillende type clouds.

Managed Hybrid Cloud bij ACC ICT

kostenREDUCTIE

De onderdelen van jouw applicatielandschap slim verdelen over twee type clouds, zonder afbreuk te doen aan de gestelde eisen. Hiermee reduceren en beheersen wij jouw cloudkosten.

PRIVATE CLOUD EN PUBLIC CLOUD

Combineer de private cloud - hoge (specifieke) eisen, stabiele workload en voorspelbare kostenstructuur - met de public cloud - flexibiliteit en bijna oneindige (real-time) schaalbaarheid.

PUBLIC CLOUD EN ON PREMISE

Combineer de public cloud - flexibliteit en bijna oneindige (real-time) schaalbaarheid – met on premise omdat een deel van jouw bedrijfsprocessen geen afhankelijkheid van de public cloud mogen hebben.

PRIVATE CLOUD EN ON PREMISE

Combineer de private cloud – hoge (specifieke) eisen, stabiele workload en voorspelbare kostenstructuur – met on premise omdat een deel van jouw bedrijfsprocessen geen afhankelijkheid van de private cloud mogen hebben.

Vertrouwd door organisaties ALS

Frontliners
Enable U
Travel Diaries
Bridgefund
Heijmans
eo
NS
BCT
Prorail
Cycloon
GVB
Guidion
Intraffic

Waarom Managed hybrid cloud
bij ACC ICT?

direct bereikbaar

Wij staan 24x7 voor je klaar, onze korte lijnen zorgen ervoor dat je altijd direct in contact gebracht wordt met een specialist die jouw omgeving kent én jouw taal spreekt.

multidisciplinair team

Wij stellen een multidisciplinair team ter beschikking. De teamlead fungeert als aanspreekpunt (Single Point of Contact) en stuurt het team aan bestaande uit cloud-, security- en netwerkspecialisten. De juiste expertise in het team en periodiek overleg, zowel strategisch, tactisch als operationeel voor een waardevolle en duurzame relatie.

SECURITY BY DESIGN

Het beveiligen van jouw applicaties in de hybrid cloud is een vak apart, vandaar dat er altijd een security specialist onderdeel van het team is. Bij iedere verandering worden de beveiligingsrisico’s in kaart gebracht en gemitigeerd.

cloudonafhankelijk beheer

Wij beheren jouw gehele cloudlandschap. Zowel het uitrollen van applicaties, configuraties, (security) updates als de monitoring vanaf één centrale omgeving. Dit geeft inzicht in de performance en gezondheid van alle applicaties, ongeacht het type cloud.

public cloud onafhankelijk

Wij leveren onze managed clouddiensten onafhankelijk van public cloud aanbieder, wij ondersteunen zowel Microsoft Azure, Amazon Web Services (AWS) als Google Cloud Platform (GCP). Het vraagstuk bepaalt welke public cloud het beste bij jouw applicaties past.

onze private cloud

De private cloudinfrastructuur van ACC ICT geeft de garantie dat jouw applicaties en data altijd en overal, onafhankelijk van derden, veilig beschikbaar zijn.

COMPLEET BEHEER

Focus zonder afleiding op je corebusiness. Dat is waarom wij het proactief en correctief beheer uitvoeren. Dit betekent het automatisch uitvoeren van (security) updates, het verhelpen van verstoringen en het beheer en onderhoud van jouw cloudomgeving en applicaties.

KUBERNETES, CI/CD EN OTAP

Haal het maximale uit je ontwikkelproces door je cloudomgeving to ontzorgen met één totaaloplossing bestaande uit: Managed Kubernetes, Managed CI/CD en Managed OTAP.

certificeringen en toezichthouders

Eisen die worden gesteld op het gebied van wet- en regelgeving nemen alsmaar toe. Naast de certificeringen als ISO9001, ISO 27001, NEN 7510 en een ISAE 3402 type II krijgen steeds meer bedrijven te maken met de richtlijnen vanuit de DNB, AFM en natuurlijk de AVG. Ook Haven Compliance en de Baseline Informatiebeveiliging Overheid (BIO) zijn meer en meer vraagstukken waar onze klanten ondersteuning bij vragen.

monitoring & logging

Potentiële verstoringen worden proactief voorkomen door de inzet van onze geavanceerde monitoringssystemen. Door middel van onze logging leggen wij vast welke acties er door wie en wanneer op welke onderdelen van de IT-omgeving zijn uitgevoerd. Belangrijk voor certificeringen, om een mogelijk datalek in beeld te brengen én om inzichtelijk te hebben wat zich allemaal op jouw cloudomgeving en applicaties afspeelt.

Hoge beschikbaarheid met Kubernetes op een hybride cloudinfrastructuur

Bekijk de klantcase
Hybrid Cloud specialist ACC ICT

Hybrid cloud
Wanneer kies je hiervoor?

Organisaties die enerzijds afhankelijk zijn van de vestigingslocatie om lokale IT-processen uit te voeren én klanten/gebruikers hebben die 24/7 (wereldwijd) gebruikmaken van hun applicatie.

Softwareontwikkelaars die kosten besparen door hun ontwikkel- en/of testomgeving on premise (lokaal) uit te voeren en de rest van het ontwikkelproces in een private of public cloud.

Softwareontwikkelaars die kosten besparen door hun ontwikkel- en/of testomgeving flexibel uit en aan te zetten in een publieke cloud en voor de acceptatie- en productieomgeving gebruik te maken van de voorspelbaarheid van een private cloud.

WELK TYPE CLOUD IS GESCHIKT 
VOOR MIJN ORGANISATIE?
5 Type clouds vergeleken

Met de verschillende type clouds die er zijn (private, public, hybrid, multi en hyper cloud) zijn er ontelbaar veel mogelijkheden om je applicatielandschap in onder te brengen. Maar welk type cloud past het best bij jouw organisatie? In deze whitepaper gaan wij in op de verschillende type clouds en geven wij aan de hand van voorbeelden weer welke cloudinfrastructuur het meest geschikt is.

Welke type cloud is geschikt voor mijn organisatie: 5 type clouds vergeleken

Maak kennis

met onze

kennis

Wil je meer weten over specifieke onderwerpen? Bekijk onze whitepapers.

Leon Ackermans
Sales Manager

wil jij het beste uit twee werelden

en jouw applicaties laten beheren in een hybrid cloud?