MANAGED
Hyper Cloud

Combineer het beste van alle cloudwerelden door voor ieder onderdeel van jouw applicatielandschap de meest efficiënte cloud in te zetten.

Managed Hyper Cloud bij ACC ICT

kostenREDUCTIE

Reduceer kosten door gebruik te maken van de meest gunstige diensten van de verschillende cloudinfrastructuren. Bij hyper cloud worden on premise, private cloud en public cloud gecombineerd tot één coudinfrastructuur.

on premise

Een interessante optie indien on premise (lokale) applicaties onderdeel uitmaken van een essentieel deel van jouw bedrijfsprocessen. Om deze uit te voeren wil je geen afhankelijkheden van externe factoren.

Private CLOUD

Speciaal voor bedrijfskritische applicaties die een stabiele workload hebben, een stabiele en voorspelbare kostenstructuur benodigd hebben en/of moeten voldoen aan specifieke, vaak hoge eisen.

Public CLOUD

Pay-per-use; in de public cloud betaal je alleen voor resources die je gedurende een bepaalde periode daadwerkelijk gebruikt. Ideaal om je workload direct aan te passen op veranderende marktomstandigheden.

Vertrouwd door organisaties ALS

Frontliners
Enable U
Travel Diaries
Bridgefund
Heijmans
eo
NS
BCT
Prorail
Cycloon
GVB
Guidion
Intraffic

Waarom Managed hyper cloud
bij ACC ICT?

direct bereikbaar

Wij staan 24x7 voor je klaar, onze korte lijnen zorgen ervoor dat je altijd direct in contact gebracht wordt met een specialist die jouw omgeving kent én jouw taal spreekt.

onafhankelijk van public cloud

Wij leveren onze managed clouddiensten onafhankelijk van public cloudaanbieder, wij ondersteunen zowel Microsoft Azure, Amazon Web Services (AWS) als Google Cloud Platform (GCP). Het vraagstuk bepaalt welke public cloud het beste bij jouw applicaties past.

COMPLEET BEHEER

Focus zonder afleiding op je corebusiness. Dat is waarom wij het proactief en correctief beheer uitvoeren. Dit betekent het automatisch uitvoeren van (security) updates, het verhelpen van verstoringen en het beheer en onderhoud van jouw cloudomgeving en applicaties.

Multidisciplinair team

Wij stellen een multidisciplinair team ter beschikking. De teamlead fungeert als aanspreekpunt (Single Point of Contact) en stuurt het team aan bestaande uit cloud-, security- en netwerkspecialisten. De juiste expertise in het team en periodiek overleg, zowel strategisch, tactisch als operationeel voor een waardevolle en duurzame relatie.

KUBERNETES, CI/CD EN OTAP

Haal het maximale uit je ontwikkelproces door je cloudomgeving to ontzorgen met één totaaloplossing bestaande uit: Managed Kubernetes, Managed CI/CD en Managed OTAP.

onze private cloud

De private cloudinfrastructuur van ACC ICT geeft de garantie dat jouw applicaties en data altijd en overal, onafhankelijk van derden, veilig beschikbaar zijn.

security by design

Het beveiligen van jouw applicaties in de hyper cloud is een vak apart, vandaar dat er altijd een security specialist onderdeel van het team is. Bij iedere verandering worden de beveiligingsrisico’s in kaart gebracht en gemitigeerd.

cloudonafhankelijk beheer

Wij beheren jouw gehele cloud landschap, zowel public cloud, private cloud als on premise, vanuit één centrale omgeving. Dit geeft inzicht in de performance en gezondheid van alle applicaties, ongeacht het type cloud. Voor iedere applicatie de meest optimale cloudoplossing voor een optimale gebruikers ervaring, een minimaal budget, maximale veiligheid én uiteraard passend binnen de gestelde eisen op het gebied van wet- en regelgeving.

CERTIFICERINGEN EN TOEZICHTHOUDERS

Eisen die worden gesteld op het gebied van wet- en regelgeving nemen alsmaar toe. Naast de certificeringen als ISO9001, ISO 27001, NEN 7510 en een ISAE 3402 type II krijgen steeds meer bedrijven te maken met de richtlijnen vanuit de DNB, AFM en natuurlijk de AVG. Ook Haven Compliance en de Baseline Informatiebeveiliging Overheid (BIO) zijn meer en meer vraagstukken waar onze klanten ondersteuning bij vragen.

Monitoring & logging

Monitoring verzorgen wij om snel en adequaat potentiële verstoringen proactief te verhelpen. Door middel van logging leggen wij vast welke acties er door wie en wanneer op welke onderdelen van de IT-omgeving zijn uitgevoerd. Belangrijk voor certificeringen, om een mogelijk datalek in beeld te brengen én om inzichtelijk te hebben wat zich allemaal op jouw cloudomgeving en applicaties afspeelt.

Merijn plaisier
Lead engineer

Wil jij het beste van alle clouds

in één cloudoplossing voor jouw applicaties?

Hyper Cloud specialist

Hyper cloud
Softwareontwikkelaars kiezen hiervoor om:

Kosten te besparen door, de ontwikkel- en testomgeving on premise onder te brengen.

Te voldoen aan wet- en regelgeving en de kosten voorspelbaar te houden, door het vaste deel van de acceptatie- en productieomgeving onder te brengen in een private cloud.

Enorm snel op en af te kunnen schalen en te profiteren van de voordelen om alleen te betalen voor daadwerkelijk gebruik, door het variabele deel van de productieomgeving onder te brengen in een public cloud.

WELK TYPE CLOUD IS GESCHIKT 
VOOR MIJN ORGANISATIE?
5 Type clouds vergeleken

Met de verschillende type clouds die er zijn (private, public, hybrid, multi en hyper cloud) zijn er ontelbaar veel mogelijkheden om je applicatielandschap in onder te brengen. Maar welk type cloud past het best bij jouw organisatie? In deze whitepaper gaan wij in op de verschillende type clouds en geven wij aan de hand van voorbeelden weer welke cloudinfrastructuur het meest geschikt is.

Welk type cloud is geschikt voor mijn organisatie? 5 type clouds vergeleken