MANAGED
Kubernetes

Profiteer van volledig Kubernetes beheer door ons team van CKA gecertificeerde specialisten.

Managed Kubernetes bij ACC ICT
ISO 9001
ISO 27001
ISO 7510
ISAE 3402

maximaliseer prestaties van jouw applicaties

met onze expertise

In 2016 zijn wij begonnen met de eerste projecten in Kubernetes. Inmiddels hebben Kubernetes volledig omarmd. We hebben een heel team met DevOps engineers die dagelijks met Kubernetes werkt op alle bekende cloudplatforms. We beschikken als één van de weinige IT-bedrijven in Nederland over de KCSP-certificering en zijn zelfs De Nederlandse Kubernetes Podcast gestart.

Managed Kubernetes, welke werkzaamheden vallen hieronder?

Bij Managed Kubernetes dragen wij zorg voor jouw Kubernetes omgeving. Dit doen wij op basis van onze best practices en de industriestandaarden van CNCF (Cloud Native Computing Foundation). Bij het beheer van jouw Kubernetes omgeving zijn wij verantwoordelijk voor alle updates, onderhoud, security patches en monitoring.

Kunnen jullie onze DevOps werkzaamheden overnemen?

Ja, bij ACC ICT werken meer dan 35 Cloud en DevOps specialisten. Hierdoor hebben wij ruime ervaring met elk type cloud, verschillende DevOps-tools in combinatie met Kubernetes.

Op welke cloudplatforms kunnen jullie Kubernetes beheren?

Wij zijn gespecialiseerd in het beheer van Kubernetes op Azure, AWS, Google Cloud, private clouds en on-premises.

Wanneer is Kubernetes interessant voor mijn applicaties? 

Applicaties die behoefte hebben aan schaalbaarheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn interessant om op Kubernetes te draaien. Denk hierbij aan de volgende type applicaties:

- Applicaties die gebouwd zijn volgens een microservices-architectuur
- Webapplicaties met fluctuerende verkeerspatronen
- Data-intensieve applicaties
- E-commerceplatforms

Kubernetes uitbesteden vs eigen beheer: wat zijn de verschillen?

Het nadeel van het zelf beheren van je Kubernetes omgeving is dat je afhankelijk bent van één of enkele individuen in je organisatie en daardoor kwetsbaar bent voor uitval (ziekte, vakantie, andere baan). Hierdoor komt de continuïteit van je omgeving in gevaar.

Wanneer je kiest voor uitbesteden staat er een hele organisatie voor je klaar die de continuïteit van je gehele omgeving borgt, strategisch met je meedenkt en werkt volgens best practices.  

Hoeveel kost Managed Kubernetes bij jullie?
 

De prijs hangt af van meerdere factoren, met name de grootte van de omgeving en service-afspraken zijn bepalend. Al vroeg in het aankoopproces ontvang je van ons een indicatieve prijs toegespitst op jouw situatie en wensen.

Hebben jullie een blueprint voor Kubernetes implementaties?

Onze gecertificeerde Kubernetes specialisten gebruiken een intern ontwikkelde blueprint voor gestandaardiseerde en geautomatiseerde implementaties.

We optimaliseren en testen onze blueprint dagelijks volledig geautomatiseerd, en elke nieuwe versie van Kubernetes doorloopt ons interne certificeringstraject voordat deze voor klanten wordt uitgerold.

Wat houdt de KCSP-certificering precies in?
 

De Kubernetes Certified Service Provider-certificering wordt uitgegeven door CNCF (Cloud Native Computing Foundation).

Bedrijven die deze certificering in bezit hebben moeten aan strenge eisen voldoen. Die variëren van eigen engineers in dienst die Kubernetes gecertificeerd (CKA) zijn tot het delen van Kubernetes kennis in de vorm van trainingen en consultancy.

k8s op azure, aws & gcp

Managed Kubernetes op elk type cloud. Onze specialisten hebben kennis en ervaring met Kubernetes-omgevingen op Microsoft Azure, Amazon Web Services (AWS), Google Cloud Platform (GCP), onze private cloud en zelfs on premise.

kcsp gecertificeerd

Wij zijn één van de weinige Nederlandse bedrijven die zich Kubernetes Certified Service Provider (KCSP) mogen noemen. Wij hebben een bewezen track record op het gebied van beheer en implementaties van Kubernetes-omgevingen.

ervaring sinds 2016

Onze specialisten beschikken samen over nagenoeg iedere Kubernetes-certificering. Een groot verschil met 2016, toen wij als early adopter zijn gestart met het bouwen van Kubernetes-platformen.

WAAROM MANAGED KUBERNETES
bij ACC ICT?

Ontdek waarom managed Kubernetes bij ACC ICT de ideale keuze is voor een naadloze beheer van je containeromgeving.

experts in kubernetes op Azure, AWS en google

Als erkende Kubernetes specialist bieden we diepgaande kennis en ervaring in het implementeren en beheren van Kubernetes-clusters op cloudplatforms zoals AWS, Azure en Google Cloud Platform.

Niet alleen operationeel, maar juist ook strategisch

Naast de operationele overleggen en werkzaamheden plannen we elk half jaar ook een strategisch overleg in met je teamlead. We bespreken de toekomstbestendigheid van je gehele cloudomgeving. In welke mate gaat je cloudarchitectuur veranderen? Welke rol speelt Kubernetes hierin? En welke cloud native tools en integraties zijn nodig?

er staat een multidisciplinair team voor je klaar

Samen bepalen wij jouw ideale cloud journey en stap voor stap rollen wij deze uit.

24/7 support en monitoring

Wij bieden 24/7 support en monitoring op je Kubernetes omgeving. Daarnaast houden we van duidelijke communicatie en korte lijnen. Wanneer je ons belt krijg je meteen een engineer aan de lijn die je verder kan helpen.

veel aandacht voor security

Wij hanteren security baselines voor het beheer van Kubernetes op elke cloudomgeving. Daarnaast maken we afspraken over: Anti-DDoS, Web Application Firewall, Vulnerability Scanning, Security logging & alerting en Lifecycle Management.

Wij beschikken over de juiste certificeringen

Wij beschikken over ISO 9001, ISO 27001, NEN 7510 en ISAE 3402 type II.

Lees meer over de certificeringen
"Blauwe Achtergrond met Golfjes en USP's

Vertrouwd door organisaties ALS

Frontliners
Enable U
Travel Diaries
Bridgefund
Heijmans
eo
NS
BCT
Prorail
Cycloon
GVB
Guidion
Intraffic
evangelische omroep

"ACC ICT heeft bij ons de Azure-omgeving ingericht en Kubernetes clusters opgezet. Vervolgens zijn de deployment pipelines ingericht. Onze releases zijn veiliger en sneller geworden door de implementatie van Continuous Integration en Continuous Delivery. Een fijne combinatie met het Azure en Kubernetes beheer dat door ACC ICT wordt gedaan."

Keoma Ong-A-Fat, Senior Frontend Developer bij de EO

Bekijk klantcase
frontliners

"Frontliners heeft meerdere Kubernetes clusters voor de pre-productie- en productieomgeving die door ACC ICT zijn aangemaakt en ingericht. Deze clusters worden door ACC ICT beheerd en gemonitord. Wij zijn heel blij met onze keuze voor ACC ICT. De samenwerking is nauw, persoonlijk en flexibel. Het niveau van support is extreem hoog "

Lex Dogterom, Operations Manager bij Frontliners

Bekijk klantcase
BENIEUWD HOE JIJ KUNT DOORGROEIEN
terwijl wij jouw omgeving beheren?
"Blauwe Achtergrond met Golfjes en USP's

WIJ ZIJN SINDS 2021

Kubernetes Certified Service Provider

ONTDEK kubernetes

met onze podcast

Gemaakt door én voor mensen met een hart voor IT. Laat je meenemen in de wereld
van Kubernetes en leer stap voor stap alle ins en outs.