MANAGED
Multi Cloud

Verdeel applicaties over meerdere clouds om de beschikbaarheid en schaalbaarheid te verhogen én vendor lock-in's te voorkomen.

Managed Multi Cloud bij ACC ICT

CLOUD ONAFHANKELIJK

Voorkom een vendor lock-in en wordt niet afhankelijk van één cloudaanbieder. Bepaal zelf welke applicaties in welke pubilc cloud ondergebracht worden.

OPTIMALE GEBRUIKERSERVARING

Doe geen concessies door per regio te bepalen welke cloud de beste prestaties biedt. Zo biedt je de (eind)gebruikers van jouw applicaties altijd de best mogelijk gebruikerservaring.

VERHOOG BESCHIKBAARHEID

Verhoog de beschikbaarheid van jouw applicaties door deze redundant over meerdere clouds uit te rollen. Zelfs een (kortstondige) verstoring zal hierdoor geen invloed hebben op de beschikbaarheid van jouw applicaties.

kostenREDUCTIE

Reduceer kosten door gebruik te maken van de meest gunstige diensten van de verschillende cloudaanbieders. Maak tevens gebruik van de (tijdelijke) overcapaciteit die clouds tegen gereduceerd tarief beschikbaar stellen zodat er flink bespaard kan worden op de kosten voor de resources.

Vertrouwd door organisaties ALS

Frontliners
Enable U
Travel Diaries
Bridgefund
Heijmans
eo
NS
BCT
Prorail
Cycloon
GVB
Guidion
Intraffic

Waarom Managed multi cloud
bij ACC ICT?

direct bereikbaar

Wij staan 24x7 voor je klaar, onze korte lijnen zorgen ervoor dat je altijd direct in contact gebracht wordt met een specialist die jouw omgeving kent én jouw taal spreekt.

public cloud onafhankelijk

Wij leveren onze managed clouddiensten onafhankelijk van public cloud aanbieder, wij ondersteunen zowel Microsoft Azure, Amazon Web Services (AWS) als Google Cloud Platform (GCP).

KUBERNETES, CI/CD EN OTAP

Haal het maximale uit je ontwikkelproces door je cloudomgeving to ontzorgen met één totaaloplossing bestaande uit: Managed Kubernetes, Managed CI/CD en Managed OTAP.

MULTIDISCIPLINAIR TEAM

Wij stellen een multidisciplinair team ter beschikking. De teamlead fungeert als aanspreekpunt (Single Point of Contact) en stuurt het team aan bestaande uit cloud-, security- en netwerkspecialisten. De juiste expertise in het team en periodiek overleg, zowel strategisch, tactisch als operationeel voor een waardevolle en duurzame relatie.

Compleet beheer

Focus zonder afleiding op je corebusiness. Dat is waarom wij het proactief en correctief beheer uitvoeren. Dit betekent het automatisch uitvoeren van (security) updates, het verhelpen van verstoringen en het beheer en onderhoud van jouw cloudomgeving en applicaties.

monitoring & logging

Potentiële verstoringen worden proactief voorkomen door de inzet van onze geavanceerde monitoringssystemen. Door middel van onze logging leggen wij vast welke acties er door wie en wanneer op welke onderdelen van de IT-omgeving zijn uitgevoerd. Belangrijk voor certificeringen, om een mogelijk datalek in beeld te brengen én om inzichtelijk te hebben wat zich allemaal op jouw cloudomgeving en applicaties afspeelt.

CERTIFICERINGEN EN TOEZICHTHOUDERS

Eisen die worden gesteld op het gebied van wet- en regelgeving nemen alsmaar toe. Naast de certificeringen als ISO9001, ISO 27001, NEN 7510 en een ISAE 3402 type II krijgen steeds meer bedrijven te maken met de richtlijnen vanuit de DNB, AFM en natuurlijk de AVG. Ook Haven Compliance en de Baseline Informatiebeveiliging Overheid (BIO) zijn meer en meer vraagstukken waar onze klanten ondersteuning bij vragen.

security by design

Wij leveren onze managed clouddiensten onafhankelijk van public cloud aanbieder, wij ondersteunen zowel Microsoft Azure, Amazon Web Services (AWS) als Google Cloud Platform (GCP).

Waarom de EO koos voor Managed Kubernetes op Azure (AKS)

Bekijk de klantcase
Multi Cloud specialist ACC ICT

Multi Cloud
Wanneer kies je hiervoor?

Softwareontwikkelaars die niet afhankelijk willen zijn van één cloud

Het onafhankelijk opereren van cloud zorgt ervoor dat er altijd een keuze is mocht een cloudaanbieder de kosten ineens verhogen of stoppen met een bepaalde dienst

Minimaliseer latency door het kiezen van meerdere clouds die geografisch dichtbij de eindgebruiker liggen

VERGELIJKING PUBLIC CLOUDS
Azure vs AWS vs GCP

Een van de belangrijkste onderdelen van het opstellen en inrichten van een goede cloudstrategie is het kiezen van het juiste cloudplatform. In deze whitepaper lees je de belangrijkste ins en outs die je helpen bij het bepalen welke public cloud het meest geschikt is voor jouw organisatie en worden de drie grote public cloudaanbieders met elkaar vergeleken.

Maak kennis

met onze

kennis

Wil je meer weten over specifieke onderwerpen? Bekijk onze whitepapers.

Rebecca Brons
Accountmanager

wil jij de cloudinfrastructuur

van julllie applicatie naar een hoger niveau tillen?