MANAGED
Private Cloud

Managed Hosting speciaal voor bedrijfskritische applicaties op dedicated servers die moeten voldoen aan specifieke wet- en regelgeving. Exclusief op Nederlands grondgebied.

Managed Private Cloud bij ACC ICT

voorspelbare kosten

De private cloud van ACC ICT is ideaal voor bedrijfskritische applicaties die een stabiele en voorspelbare kostenstructuur benodigd hebben en moeten voldoen aan specifieke - vaak strenge - eisen.

CONTINUÏTEITSREGELINGEN

Wij borgen zelfs de continuïteit én de bijbehorende beheersprocessen in geval van een faillissement. De Stichting Continuïteit ACC ICT neemt voor een periode van drie maanden de dienstverlening over en voorkomt datalekken.

CERTIFICERINGEN

Wij zijn in het bezit van een ISO 9001:2015, ISO 27001:2013 en NEN 7510-1:2017 certificering en een ISAE 3402 type II verklaring. Daarnaast beschikken onze datacenters over een reeks aan certificeringen, waaronder de ISO 14001.

Vertrouwd door organisaties ALS

Frontliners
Enable U
Travel Diaries
Bridgefund
Heijmans
eo
NS
BCT
Prorail
Cycloon
GVB
Guidion
Intraffic

Waarom Managed private cloud
bij ACC ICT?

direct bereikbaar

Wij staan 24x7 voor je klaar, onze korte lijnen zorgen ervoor dat je altijd direct in contact gebracht wordt met een specialist die jouw omgeving kent én jouw taal spreekt.

SECURITY BY DESIGN

Het beveiligen van jouw applicaties in de private cloud is een vak apart, vandaar dat er altijd een security specialist onderdeel van het team is. Bij iedere verandering worden de beveiligingsrisico’s in kaart gebracht en gemitigeerd.

COMPLEET BEHEER

Focus zonder afleiding op je corebusiness. Dat is waarom wij het proactief en correctief beheer uitvoeren. Dit betekent het automatisch uitvoeren van (security) updates, het verhelpen van verstoringen en het beheer en onderhoud van jouw cloudomgeving en applicaties.

MONITORING & LOGGING

Potentiële verstoringen worden proactief voorkomen door de inzet van onze geavanceerde monitoringssystemen. Door middel van onze logging leggen wij vast welke acties er door wie en wanneer op welke onderdelen van de IT-omgeving zijn uitgevoerd.

MULTIDISCIPLINAIR TEAM

Wij stellen een multidisciplinair team ter beschikking. De teamlead fungeert als aanspreekpunt en stuurt het team aan bestaande uit cloud-, security- en netwerkspecialisten. De juiste expertise in het team en periodiek overleg (strategisch, tactisch en operationeel) voor een (h)écht partnership.

DUURZAme datacenters

De datacenters voldoen aan de ISO 14001 certificering voor het verbeteren van de milieuprestaties. Daarnaast voldoen ze tenminste aan de Tier 3 norm, hebben een Power Usage Effectiveness die onder de 1,25 ligt en maken gebruik van groene stroom.

“Sinds de lancering in 2012 realiseren we een beschikbaarheid van 99,9995% bij ACC ICT"

Bekijk de klantcase

"Wij passen bij elkaar, hebben gedeeltelijk ook dezelfde geloften en mantra naar onze klanten, spreken dezelfde taal en streven hetzelfde doel na"

Bekijk de klantcase

"Wij zochten de combinatie van systeembeheer, private cloud, Azure en Kubernetes bij één IT-partner"

Bekijk de klantcase
Private cloud (PHC) van ACC ICT

DE ONAFHANKELIJKHEID
van onze private cloud (PHC):

De cruciale elementen van onze PHC kopen wij altijd bij minimaal twee partijen in. Hierdoor voorkomen wij afhankelijkheden van leveranciers. Doordat wij onze diensten onafhankelijk van derden leveren, zijn wij in staat om de volledige verantwoordelijkheid over de dienstverlening te nemen. De PHC is onafhankelijk van:

Datacenter

Geografische locatie

Internet service provider

Van de private cloud voor beheer

Stroomleverancier

Apparatuur

Apparatuur

Glasvezel leverancier

onze phc
Private Cloud

Garandeert dat jouw gegevens (data) op Nederlands grondgebied staan én dat je voldoet aan de laatste beveiligings- en compliancy eisen. Wij borgen zelfs de continuïteit in geval van een faillissement. De Stichting Continuiteit ACC ICT neemt de dienstverlening in een dergelijk geval voor drie maanden over en draagt er zorg voor dat deze operationeel blijft, de beheerprocessen uitgevoerd worden, datalekken worden voorkomen en de diensten desgewenst overgedragen worden aan een rechtsopvolger. Lees meer informatie over onze continuïteitsregelingen.

Datacenter onafhankelijke infrastructuur

Maak kennis

met onze

kennis

Wil je meer weten over specifieke onderwerpen? Bekijk dan onze whitepapers.

Marijn Lergner
Lead Engineer

Wil jij maximale beschikbaarheid

en veiligheid voor jouw applicaties?