MASTERCLASS
Kubernetes

Heel het jaar door organiseren wij diverse masterclasses over Kubernetes.

Masterlcass Kubernetes bij ACC ICT

blijf op de hoogte van masterclasses

Kubernetes

Heel het jaar door organiseren wij diverse masterclasses over Kubernetes. Geef aan waar jij geïnteresseerd in bent en we houden je op de hoogte.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

kubernetes masterclasses

In 2024 breiden we de masterclasses over Kubernetes uit. We organiseren:

- Technische masterclasses
De technische masterclasses zijn gericht op technische specialisten die geïnteresseerd zijn in het leren van de basisprincipes van Kubernetes. Deze masterclasses zijn bedoeld om een ​​hands-on ervaring te bieden bij het inrichten van een Kubernetes cluster en het beheer ervan. Je leert de belangrijkste concepten van Kubernetes, zoals pods, services, containers, enzovoort. Bovendien leer je hoe je applicaties kunt updaten zonder downtime.

- Kennissessies
De kennissessies zijn bedoeld voor IT-managers en beslissers die willen begrijpen hoe Kubernetes hun organisatie kan transformeren. In deze sessie behandelen wij onderwerpen zoals de voordelen van Kubernetes, de impact op de bedrijfsprocessen en het personeel, de adoptiestrategieën en de uitdagingen die gepaard gaan met de implementatie van Kubernetes.

- Kubernetes en Security
Kubernetes en Security is een belangrijk onderwerp, aangezien de beveiliging van applicaties en data van groot belang is voor organisaties. In deze sessie leer je hoe je applicaties veilig kunt houden wanneer deze worden gehost op Kubernetes clusters. Er wordt gekeken naar de verschillende aspecten van Kubernetes beveiliging, zoals netwerkbeveiliging, authenticatie en autorisatie, containerbeveiliging, enzovoort. Je leert ook hoe je beveiligingsrisico's kunt identificeren en verminderen in je Kubernetes-omgeving.