MANAGED
OTAP

Creëer een efficiënt betrouwbaar en consistent ontwikkelproces voor jouw applicaties.

Managed OTAP bij ACC ICT

minimaliseer inwerkperiode

Nieuwe ontwikkelaars worden snel ingewerkt én softwareontwikkelaars kunnen uitgewisseld worden tussen ontwikkelteams door het volledige standaardiseren van het OTAP-proces.

cloudonafhankelijk OTAP-proces

Een cloud onafhankelijk OTAP-proces, waardoor er altijd de meest innovatieve en efficiënte cloud of een combinatie van clouds ingezet wordt.

kostenreductie

Reduceer kosten door je ontwikkelproces op te delen in verschillende fases, reduceer je de kans op fouten in de code en spoor je deze sneller op.

minimaliseer applicatiefouten

Voorkom dat je ontwikkelaars dubbel werk uitvoeren bij het ontwikkelen van features en patches. Door structuur in je ontwikkelproces aan te brengen zorg je dat jouw ontwikkelteam eerder fouten opspoort en herstelt.

Vertrouwd door organisaties ALS

Frontliners
Enable U
Travel Diaries
Doop
Maximise
Bridgefund
Heijmans
eo
NS
BCT
Prorail
Cycloon
GVB
Guidion
Intraffic

Waarom Managed otap
bij ACC ICT?

direct bereikbaar

Wij staan 24x7 voor je klaar, onze korte lijnen zorgen ervoor dat je altijd direct in contact gebracht wordt met een specialist die jouw omgeving kent én jouw taal spreekt.

toepasbaar op elk type cloud

Onze specialisten implementeren jouw OTAP-ontwikkelstraat op elke cloudinfrastructuur. Dit betekent dat voor elk onderdeel van de OTAP-straat gekozen kan worden tussen on premise, private cloud en public cloud, of een combinatie van clouds.

multidisciplinair team

Wij stellen een multidisciplinair team ter beschikking. De teamlead fungeert als aanspreekpunt (Single Point of Contact) en stuurt het team aan bestaande uit cloud-, security- en netwerkspecialisten. De juiste expertise in het team en periodiek overleg, zowel strategisch, tactisch als operationeel voor een waardevolle en duurzame relatie.

mONITORING & logging

Potentiële verstoringen worden proactief voorkomen door de inzet van onze geavanceerde monitoringssystemen. Door middel van onze logging leggen wij vast welke acties er door wie en wanneer op welke onderdelen van de IT-omgeving zijn uitgevoerd. Belangrijk voor certificeringen, om een mogelijk datalek in beeld te brengen én om inzichtelijk te hebben wat zich allemaal op jouw cloudomgeving en applicaties afspeelt.

combineren met KUBERNETES en CI/CD

Haal het maximale uit je ontwikkelproces door je cloudomgeving to ontzorgen met één totaaloplossing bestaande uit: Managed Kubernetes, Managed CI/CD en Managed OTAP.

compleet beheer

Focus zonder afleiding op je corebusiness. Dat is waarom wij het proactief en correctief beheer uitvoeren. Dit betekent het automatisch uitvoeren van (security) updates, het verhelpen van verstoringen en het beheer en onderhoud van jouw cloudomgeving en applicaties.

security by design

Het beveiligen van jouw applicaties in de cloud is een vak apart, vandaar dat er altijd een security specialist onderdeel van het team is. Bij iedere verandering worden de beveiligingsrisico’s in kaart gebracht en gemitigeerd.

certificeringen en toezichthouders

Eisen die worden gesteld op het gebied van wet- en regelgeving nemen alsmaar toe. Naast de certificeringen als ISO9001, ISO 27001, NEN 7510 en een ISAE 3402 type II krijgen steeds meer bedrijven te maken met de richtlijnen vanuit de DNB, AFM en natuurlijk de AVG. Ook Haven Compliance en de Baseline Informatiebeveiliging Overheid (BIO) zijn meer en meer vraagstukken waar onze klanten ondersteuning bij vragen.

Waarom de EO koos voor Managed Kubernetes op Azure (AKS)

Bekijk de klantcase
Managed OTAP specialist ACC ICT

OTAP
Dit zijn de voordelen

De OTAP-ontwikkelstraat staat voor Ontwikkel, Test, Acceptatie en Productie. Voordelen van het OTAP-ontwikkelproces:

Verhoogt de kwaliteit van de software en voorkomt verassingen bij livegang door het vroegtijdig opsporen en herstellen van fouten.

Minimaliseert de inwerkperiode en maximaliseert de uitwisselbaarheid van ontwikkelaars tussen projecten.

Bespaart kosten door efficiëntie en voorspelbaarheid.

Cloudonafhankelijk

OTAP-ONTWIKKELSTRAAT
Voorspelbaar software ontwikkelen

OTAP staat voor Ontwikkel, Test, Acceptatie en Productie. Het is een werkwijze die er voor zorgt dat softwareontwikkelaars op efficiënte en eenduidige wijze nieuwe releases en patches implementeren. Hierdoor creëer je een ontwikkelproces dat consequent en betrouwbaar is.

Meer weten over hoe je een OTAP-ontwikkelstraat opzet? In onze whitepaper lees je de mogelijkheden.

OTAP-ontwikkelstraat: veilig software ontwikkelen

Maak kennis

met onze

kennis

Wil je meer weten over specifieke onderwerpen? Bekijk onze whitepapers.

Marijn Lergner
Lead Engineer

klaar om van jouw ontwikkelproces

een consistente werkwijze te maken?