SOFTWARE
Ontwikkeling

Blijf doorgroeien met je software, terwijl wij continu je ontwikkelproces verbeteren.

Managed OTAP bij ACC ICT
ISO 9001
ISO 27001
ISO 7510
ISAE 3402

innoveer je ontwikelproces

met een betrouwbare IT-partner

Onze Cloud en DevOps engineers borgen de IT-continuïteit van jouw applicaties met de focus op security. Door nauw samen te werken met jouw development team en gebruik te maken van cloud-native tools en technieken loop jij voorop met jouw IT-infrastructuur en bied jij de beste dienstverlening aan jouw klanten.

Wat is jullie ervaring met managen van SaaS-oplossingen?

Hoewel elke SaaS-oplossing een uniek eigen applicatielandschap heeft, worden wij zelden meer verrast. Wij hebben ruime ervaring met praktisch alle cloudspecifieke tools, services en databases. Door onze werkwijze aan te laten sluiten op de manier van werken van jullie development team, is er snel sprake van een efficiënte samenwerking waarin jullie worden ontzorgd.

Kunnen jullie onze DevOps werkzaamheden overnemen?

Ja, bij ACC ICT werken meer dan 35 Cloud en DevOps specialisten. Hierdoor hebben wij ruime ervaring met elk type cloud, Kubernetes, databases en DevOps-tools.

Kunnen jullie het beheer van ons Kubernetes overnemen?

Absoluut, we beheren Kubernetes op ieder cloudplatform en helpen met de implementatie en het beheer van Kubernetes. Zelfs op on premises. Als één van de weinige IT-bedrijven in Nederland zijn wij KCSP-gecertificeerd. Lees meer informatie over onze Managed Kubernetes services.

Kunnen jullie onze public cloud omgeving
beheren?

Ja, we kunnen het beheer van uw public cloud overnemen.Wij werken cloud agnostisch en hebben specialisten in dienst die ervaring hebben met de public clouds van AzureAWS en Google Cloud.

Wat zijn de gemiddelde kosten van jullie dienstverlening?

De uiteindelijke prijs hangt af van een heleboel factoren. Vaak kunnen we al heel veel voor je betekenen voor de prijs van 1 fulltime senior engineer. Wat krijg je daarvoor terug?

Je krijgt je eigen team bestaande uit meerdere engineers met verschillende specialisaties. Zij staan voor je klaar op het gebied van cloudbeheer, Kubernetes, support, monitoring, CI/CD en security.

Leveren jullie 24/7 support en monitoring?

‍Onze slogan is niet voor niets "IT-continuïteit voor bedrijfskritische applicaties".

Een applicatie die bedrijfskritisch is, heeft in onze ogen altijd 24/7 support en monitoring nodig. De support is bij ons niet uitbesteed, maar bestaat uit een eigen team van engineers in Nederland.

onze statistieken

in cijfers

8,3

Klanttevredenheid

8+

Jaar Kubernetes ervaring

35+

Cloud en DevOps specialisten

7,5

Jaar gemiddelde klantrelatie

maak kennis
met ACC ICT

Wij helpen softwareontwikkelaars met hun cloud en DevOps uitdagingen.
Benieuwd hoe we dit doen? Bekijk onze video.

CONTINUÏTEIT

voor beide partijen

Een faillissement leidt tot onvoorspelbare situaties. Deze onvoorspelbaarheid is ongewenst, aangezien de continuïteit van bedrijfskritische applicaties, zoals SaaS-diensten, te allen tijde gewaarborgd dient te zijn.

Vertrouwd door organisaties ALS

Frontliners
Enable U
Travel Diaries
Bridgefund
Heijmans
eo
NS
BCT
Prorail
Cycloon
GVB
Guidion
Intraffic
frontliners

"Wij zochten een IT-partner die ons zowel met systeembeheer als Azure beheer kon ontzorgen en ervaring had met tools die ons team in de cloud gebruikt, zoals RabbitMQ en MongoDB. Wij zijn heel blij met onze keuze voor ACC ICT. De samenwerking is nauw, persoonlijk en flexibel. Het niveau van support is extreem hoog"

Lex Dogterom, Technisch Consultant bij Frontliners

Bekijk klantcase
evangelische omroep

"ACC ICT heeft bij ons de Azure-omgeving ingericht en Kubernetes clusters opgezet. Vervolgens zijn de deployment pipelines ingericht. Onze releases zijn veiliger en sneller geworden door de implementatie van Continuous Integration en Continuous Delivery. Een fijne combinatie met het Azure beheer dat door ACC ICT wordt gedaan."

Keoma Ong-A-Fat, senior frontend developer bij de EO

Bekijk klantcase
BENIEUWD HOE JIJ KUNT DOORGROEIEN
terwijl wij jouw Azure omgeving beheren?
"Blauwe Achtergrond met Golfjes en USP's