MANAGED
Public Cloud

Wereldwijd applicaties uitrollen, dichtbij de gebruiker met de mogelijkheid flexibel in capaciteit én kosten op- en af te schalen

Managed Public Cloud bij ACC ICT

BETAAL NAAR GEBRUIK

Pay-per-use; in de public cloud betaal je alleen voor resources die je gedurende een bepaalde periode daadwerkelijk gebruikt.

FLEXIBEL EN SCHAALBAAR

Het gemak van op- en afschalen door de flexibiliteit van de public cloud. Ideaal om je workload direct aan te passen op veranderende marktomstandigheden.

EDGE COMPUTING

Breng je applicaties zo dicht mogelijk naar de eindgebruiker voor een optimale gebruikerservaring. Ideaal voor organisaties die wereldwijd actief zijn.

'AS-A-SERVICE'

Databases, app services, back-up, high availability, etc. ‘as a service’ afnemen, waardoor updates en beschikbaarheid voor je geregeld worden. Het kan in de public cloud.

Waarom Managed public cloud
bij ACC ICT?

direct bereikbaar

Het creëren van een waardevolle en duurzame relatie staat bij ons hoog in het vaandel. Wij kiezen voor een partnership. Dit betekent periodiek overleg op zowel strategisch, tactisch en operationeel niveau.

public cloud onafhankelijk

Wij leveren onze managed clouddiensten onafhankelijk van public cloud aanbieder, wij ondersteunen zowel Microsoft Azure, Amazon Web Services (AWS) als Google Cloud Platform (GCP).

COMPLEET BEHEER

Focus zonder afleiding op je corebusiness. Dat is waarom wij het proactief en correctief beheer uitvoeren. Dit betekent het automatisch uitvoeren van (security) updates, het verhelpen van verstoringen en het beheer en onderhoud van jouw cloudomgeving en applicaties.

MONITORING & LOGGING

Potentiële verstoringen worden proactief voorkomen door de inzet van onze geavanceerde monitoringssystemen. Door middel van onze logging leggen wij vast welke acties er door wie en wanneer op welke onderdelen van de IT-omgeving zijn uitgevoerd. Belangrijk voor certificeringen, om een mogelijk datalek in beeld te brengen én om inzichtelijk te hebben wat zich allemaal op jouw cloudomgeving en applicaties afspeelt.

KUBERNETES, CI/CD EN OTAP

Haal het maximale uit je ontwikkelproces door je cloudomgeving to ontzorgen met één totaaloplossing bestaande uit: Managed Kubernetes, Managed CI/CD en Managed OTAP.

MULTIDISCIPLINAIR TEAM

Wij stellen een multidisciplinair team ter beschikking. De teamlead fungeert als aanspreekpunt (Single Point of Contact) en stuurt het team aan bestaande uit cloud-, security- en netwerkspecialisten. De juiste expertise in het team en periodiek overleg, zowel strategisch, tactisch als operationeel voor een waardevolle en duurzame relatie.

CERTIFICERINGEN EN TOEZICHTHOUDERS

Eisen die worden gesteld op het gebied van wet- en regelgeving nemen alsmaar toe. Naast de certificeringen als ISO9001, ISO 27001, NEN 7510 en een ISAE 3402 type II krijgen steeds meer bedrijven te maken met de richtlijnen vanuit de DNB, AFM en natuurlijk de AVG. Ook Haven Compliance en de Baseline Informatiebeveiliging Overheid (BIO) zijn meer en meer vraagstukken waar onze klanten ondersteuning bij vragen.

security by design

Het beveiligen van jouw applicaties in de public cloud is een vak apart, vandaar dat er altijd een security specialist onderdeel van het team is. Bij iedere verandering worden de beveiligingsrisico’s in kaart gebracht en gemitigeerd.

Waarom de EO koos voor Managed Kubernetes op Azure (AKS)

Bekijk de klantcase
Public cloud specialist ACC ICT

'born'
in the Cloud

Nieuwe applicaties starten (zijn ‘born’) in de cloud. Hiermee hebben ze direct een voorsprong door gebruik te maken van de mogelijkheid real-time wereldwijd op- en af te schalen, waarbij er alleen betaald wordt voor de capaciteit die daadwerkelijk gebruikt wordt. Wordt jouw organisatie ook niet gehinderd door legacy applicaties? Dan is de stap naar de public cloud interessant om te overwegen.

Vergelijking public clouds
Azure vs AWS vs Google Cloud

Een van de belangrijkste onderdelen van het opstellen en inrichten van een goede cloudstrategie is het kiezen van het juiste cloudplatform. In deze whitepaper lees je de belangrijkste ins en outs die je helpen bij het bepalen welke public cloud het meest geschikt is voor jouw organisatie en worden de drie grote public cloudaanbieders met elkaar vergeleken.

Bepaal je doelstellingen

Stel een eisenlijst op

Vergelijking belangrijkste diensten

Vergelijking Public Clouds: Azure vs AWS vs Google Cloud

Maak kennis

met onze

kennis

Wil je meer weten over specifieke onderwerpen? Bekijk onze whitepapers.

Marijn Lergner
Lead Engineer

Wil jij wereldwijd applicaties uitrollen

en geen omkijken hebben naar jouw public cloud?