FINANCIËLE
Diensten

Jouw compliancy, veiligheid en beschikbaarheid van applicaties en data volledig onder controle.

MODERNISEER EN BEVEILIG

jouw infrastructuur

Vanwege de innovatie in de financiële branche (fintech, crypto, etc.) is modernisering van jouw IT-omgeving een vereiste om te kunnen blijven voldoen aan eisen van jouw klanten, partners en toezichthouders.

Bij ACC ICT kies je voor een gedegen cloudinfrastructuur met een focus op cybersecurity waarbij je kosten reduceert en flexibel op- en afschaalt in resources.

compliant aan
strikte wet- en regelgeving

Het toekennen en intrekken van licenties, vergunningen en certificeringen is afhankelijk van de mate waarin jouw organisatie aan de gestelde eisen voldoet.

Wil jij weten of jouw IT-infrastructuur compliant is aan de gestelde eisen? Wij hebben de belangrijkste risico's waar toezichthouders op controleren bij de inrichting van een IT-infrastructuur opgesteld in een Risk Assessment Framework.

Vertrouwd door organisaties ALS

Frontliners
Enable U
Travel Diaries
Doop
Maximise
Bridgefund
Heijmans
eo
NS
BCT
Prorail
Cycloon
GVB
Guidion
Intraffic
frontliners

"Wij zochten een IT-partner die ons zowel met systeembeheer als Azure beheer kon ontzorgen en ervaring had met tools die ons team in de cloud gebruikt, zoals RabbitMQ en MongoDB. Wij zijn heel blij met onze keuze voor ACC ICT. De samenwerking is nauw, persoonlijk en flexibel. Het niveau van support is extreem hoog"

Lex Dogterom, Technisch Consultant bij Frontliners

Bekijk klantcase
evangelische omroep

"ACC ICT heeft bij ons de Azure-omgeving ingericht en Kubernetes clusters opgezet. Vervolgens zijn de deployment pipelines ingericht. Onze releases zijn veiliger en sneller geworden door de implementatie van Continuous Integration en Continuous Delivery. Een fijne combinatie met het Azure beheer dat door ACC ICT wordt gedaan."

Keoma Ong-A-Fat, senior frontend developer bij de EO

Bekijk klantcase
BENIEUWD HOE JIJ KUNT DOORGROEIEN
terwijl wij jouw Azure omgeving beheren?
"Blauwe Achtergrond met Golfjes en USP's

Maak kennis

met onze

kennis

Wil je meer weten over specifieke onderwerpen? Bekijk onze whitepapers.