10/3/2022

Podcast - Cloud ready (of toch niet?)

In deze aflevering van de BCT Talk podcast gaan Charles Vandewall, manager Customer Support bij BCT en Paul Bijleveld, Managing Director bij ACC ICT, dieper in op dé Cloud. Wat is dé cloud nu eigenlijk en wat doet het voor je organisatie?

In deze podcast bespreken welke eisen door de markt gesteld worden aan een cloudoplossing en gaan we in op de belangrijkste aspecten die relevant zijn voor de stap naar de cloud:

  • Continuïteit;
  • Performance;
  • Compliancy;
  • Security;
  • Kosten.

"ACC ICT richt zich op softwareontwikkelaars die behoefte hebben aan het ontwikkelen en uitrollen van een toekomstbestendige strategie. En dat gaat natuurlijk om techniek, maar niet alleen. Wij ontwikkelen processen voor onze klanten zodat zij optimaal software kunnen ontwikkelen. Denk aan sneller features uitbrengen op de markt, security by design en beschikbaarheid van de software grenzend aan 100%.

Onze dienstverlening is dus niet alleen gericht op softwareontwikkelaar zelf, maar ook op de eindgebruiker. Wanneer de eindgebruiker tevreden is, zijn onze klanten dat ook en wijzelf uiteindelijk ook”, aldus Paul Bijleveld.

Deel deze post
Paul Bijleveld
Paul Bijleveld is Managing Director en Senior Partner bij ACC ICT. Hij houdt zich bezig met het uitzetten van de strategie, de ontwikkeling van de organisatie én collega's en de innovatie van cloudinfrastructuren. Om fit te blijven sport hij 3x per week. Driften vindt hij de allerleukste activiteit in de regen. Paul schrijft graag over complexe IT-vraagstukken die herkenbaar zijn voor veel organisaties.