November 7, 2022

OTAP-oplossingen 100% made in Holland

Wij bieden toekomstbestendige OTAP-oplossingen die onafhankelijk zijn van:

●     datacenter;

●     geografische locatie;

●     ISP;

●     leveranciers.

Bovendien zijn er geen buitenlandse investeerders betrokken bij het ontwikkelen of financieren van onze OTAP-oplossingen. 100% made in Holland dus. Heb jij behoefte aan een extreem hoog beschikbare IT-infrastructuur die volledig in Nederland draait en voldoet aan strenge privacy wet- en regelgeving? Neem dan contact met ons op.

Download hier de whitepaper: OTAP-ontwikkelstraat en lees je in over de fases waaruit OTAP bestaat, wat de vereisten zijn waaraan deze moet voldoen, welke rol een uitwijklocatie in de ontwikkelstraat speelt en wat de impact is van onderliggende IT-platform op de OTAP-werkwijze.

Turnkey OTAP

Vormen software ontwikkelen en software online beschikbaar stellen de primaire focus van jouw organisatie? En heb je geen behoefte aan infrastructurele zaken en andere Ops-uitdagingen? Dan begrijpen wij dat je al je aandacht wilt richten op je corebusiness,  zodat je de time-to-market kunt verkorten en je marktpositie continu kunt blijven versterken.

Managed OTAP

Vormen het ontwikkelen en online beschikbaar stellen van software de kerntaken van jouw organisatie? En wil je zelf beheertaken kunnen uitvoeren? Dan begrijpen we hoe wij jouw kunnen helpen om de CI - en CD-pipeline efficiënt en betrouwbaar in te richten.


Deel deze post