November 7, 2022

Continuïteit is meer dan IT: wij vieren 80 jaar aan werkervaring!

Dit jaar hebben we namelijk zes collega’s die een jubileum vieren. Samen vieren zij 80 jaarcontinuïteit bij ACC ICT.

In 2017 vierden wij ons 40-jarig bestaan uitgebreid met klanten, partners, collega’s en oud-collega’s. Op dat moment realiseerden we ons nog niet dat 2018 ook een bijzonder jubileumjaar zou worden. Dit jaar hebben we namelijk zes collega’s die een jubileum vieren. Samen vieren zij 80 jaar continuïteit bij ACC ICT.

Uit respect voor de collega’s die het niet op prijs stellen online zichtbaar te zijn hebben wij het beeldmateriaal beperkt tot deze taart.

Wij zijn trots te mogen stellen dat: “Het aantal dienstjaren van de zes jubilarissen samen resulteert in 80 jaar ervaring. ”Hiermee doen wij recht aan onze visie dat continuïteit breder is dan IT-continuïteit alleen. De continuïteit van onze dienstverlening zit namelijk in de mensen. Zij zijn het die onze klant- en merkbeloftes waarmaken. En natuurlijk draait het niet alleen om deze zes mensen. Het is en blijft een team effort, iedere ACC-er maakt onderdeel uit van het team en draagt zijn of haar steentje bij aan de groei van de organisatie.

 

“Vaak wordt verondersteld dat wij specialist in continuïteit zijn omdat we state of the art technieken gebruiken en mijlen ver voorlopen als het gaat om hosting, OTAP, deployment pipelines, Continuous Delivery, etc. Natuurlijk lopen we voor, maar de techniek is niet de reden dat wij het verschil maken. Het is de loyaliteit en het commitment van onze mensen die zorgt dat continuïteit in alle facetten van onze dienstverlening verankerdis.” aldus Paul Bijleveld, managing director bij ACC ICT.

 

Loyaliteit en commitment

Loyaliteit en commitment zijn niet vanzelfsprekend. Het is een proces waar zowel werknemer als werkgever een belangrijk aandeel inhebben. Het vraagt om investeringen van beide kanten. Als werkgever speel je een cruciale rol om een werkomgeving te creëren waarin werknemers het naar hun zin hebben, zich veilig voelen, fouten mogen maken en waar ze hun talenten en vaardigheden kunnen blijven ontwikkelen. Ook het nakomen van toezeggingen en afspraken speelt hierbij een belangrijke rol.

Doordat medewerkers zich gewaardeerd en begrepen voelen ontstaat loyaliteit en commitment. En daar blijft het niet bij, want deze mindset vertaalt zich vervolgens in langdurige klantrelaties. Onze klanten kennen de meeste medewerkers persoonlijk. Dit zorgt voor een vertrouwensrelatiewaar wij bijzonder trots op zijn.

“ACC ICT is de enige partner waarmee de samenwerking zo’n lange historie kent” aldus Jan Kalisvaart, ICT coördinator bij VVV Nederland.

Persoonlijke groei als kernwaarde

Het stimuleren van persoonlijke groei is bij ons een kernwaarde. Als een medewerker de potentie en ambitie uitspreekt om door te groeien naar een nieuwe – zelfs niet technische of niet bestaande – rol, dan geven we daar graag gehoor aan. Een paar mooie voorbeelden van medewerkers die ooit begonnen zijn als traditionele systeembeheerder en carrière hebben gemaakt:

  • Werner Halfman is doorgegroeid naar de functie Operations Manager en Security Officer.
  • Merijn Plaisier en Marijn Lergner houden zich tegenwoordig in de functie van Lead Engineer naast techniek bezig met de aansturing van collega’s.
  • Ronald Kers heeft de stap richting specialisatie in marketing en content creatie gemaakt. 

“Door de open bedrijfscultuur en de benaderbaarheid van de directie zijn drempels om iets bespreekbaar te maken bijzonder laag. Zelfs ondanks de explosieve groei die ACC ICT de afgelopen jaren mee maakt, is er altijd aandacht voor jou als persoon.”, aldus Ronald Kers, marketeer bij ACC ICT

Onze toekomst

Tien jaar geleden verwelkomden we in ons kleine kantoor in het centrum van Nieuwegein Jeroen en Ronald, onze vijfde en zesde collega. Nu, tien jaar later, is de omvang van onze organisatie met een factor vijf toegenomen en werken we nog steeds met veel plezier en passie gezamenlijk hard om onze visie –  garanderen dat jouw digitale informatie veilig beschikbaar is, onafhankelijk van derden, altijd en overal. – waar te maken.

Deel deze post
Ronald Kers
Ronald behoort tot de harde kern die meer dan 10 jaar in dienst is bij ACC ICT. Als contentmarketeer schrijft Ronald graag over technologische ontwikkelingen binnen de IT-branche. Met een achtergrond als system administrator weet hij als geen ander complexe materie in begrijpelijke taal uit te leggen.